Heureka - sudenpentujen ja seikkailijoiden kesäleiri

10.06.2022

Kreikkalainen Arkhimedes huudahti "heureka!" astuttuaan kylpyyn ja huomattuaan, että veden pinta nousi. Hän ymmärsi yhtäkkiä, että syrjäytetyn veden tilavuus on sama kuin vedenpinnan alla olevan ruumiinosan tilavuus. Sanotaan, että tämän keksittyään hän hyppäsi kylpyammeesta ja juoksi Syrakusan katuja pitkin nopeasti kertomaan, miten kuninkaan Hieron II:n epäsäännöllisen muotoisen kruunun kultapitoisuus voitiin tätä oivallusta apuna käyttäen selvittää. Mitähän tällä leirillä oivalletaan yhdessä ja saammeko oivalluksia siitä, miten voimme toimia yhdessä paremman huomisen hyväksi?

Tervetuloa sudenpentujen ja seikkailijoiden kesäleirille Rokualle 10.-12.6.2022. Leiri on Oulun alueen lippukuntien yhteinen ja järjestetään Oulun seurakuntien Rokuan leirikeskuksen maastoleirialueella. Luvassa on paljon erilaista tekemistä, iltaohjelmaa, kaverin kanssa supattelua, uintia, pelailua ja toivottavasti niitä heureka-oivalluksia!

Leirin hinta 35 € sis. vakuutus, bussikuljetus, ruoka, telttamajoitus, leirimerkki ja ohjelma

Ilmoittautudu leirille 24.4. mennessä alta löytyvän ilmoittautumispainikkeen kautta! Leirikirje lähetetään ilmoittautuneille toukokuussa. Lisätietoja leiristä saa lippukunnan vastuuhenkilöltä Viivi Huttunen (viivi.hut@gmail.com).


Leiriläinen voi perua leirin ilman syytä seuraavasti:

Aiemmin kuin 14 vrk ennen leirin alkua, leirimaksua ei peritä.

Myöhemmin kuin 14vrk mutta viimeistään 48h ennen leirin alkua, leirimaksusta peritään 50% eli 17,50€.

Jos leiriläinen peruu osallistumisen myöhemmin kuin 48h ennen leirin alkua, leirin järjestäjällä on oikeus periä koko leirin hinta, tässä tapauksessa 35€.

Sairastapauksessa tulee toimittaa terveydenhoitajan tai lääkärin todistus lippukunnan vastuuhenkilölle (Viivi Huttunen). Tässä tapauksessa leirimaksua ei peritä.