Tapahtumia

Tältä sivulta löydät lippukunnan tulevat tapahtumat sekä ilmoittautumislinkit. Voit myös selata vanhoja tapahtumia!

Tervetuloa mukaan johtajiston retkelle Satimeen. Sadin on Tervapartion kämppä, joka sijaitsee Sanginjoella. Retkellä tutustutaan toisiimme, herkutellaan ja rentoudutaan. Retki kestää klo 12-16.

Jyrhämä 2.0

07.07.2023

Tervetuloa Jyrhämä 2.0 -kesäleirille! Leiri järjestetään Rokualla 7.-12.7.2023. Leirillä on telttamajoitus. Leiriä ovat yhdessä tekemässä viime kesän Kajo-leiriltä tuttu porukka: Tervapartio, Toimarit, Kiimingin Virkut, Kallin Kanervat, Pohjan Tytöt ja Sissit sekä Pohjolan Tytöt ja Kemin Kotkat. Leirillä pääsemme suurleiritunnelmaan ja rakentamaan...

Tervetuloa Tervapartion kevätkauden päättäjäisiin 15.5. klo 18 alkaen! Tapahtuma alkaa Hintan seurakuntatalon sisäpihalla.

Tervetuloa kisaamaan yhdessä Elmo Elokiven kanssa. Hän on innokas löytöretkeilijä ja partiolainen. Elmo tykkää seikkailla oli hän sitten suomalaisessa metsässä, maailmalla tai omassa mielikuvitusmaailmassa. Kootkaa kilpailuun mukaan joukkue ja tulkaa mukaan selvittämään, millaisen löytöretken Elmo tällä kertaa tekee.

Olitpa sitten jo vanha konkari tai tuore samoaja, tervetuloa Tervapartion ryhmänohjaajakoulutukseen!

Tervetuloa Loiston leirikeskukseen 17.3-19.3 kahden yön leirille. Tämä leiri on tarkoitettu seikkailijoille ja sitä vanhemmille. Leirillä majoitumme sisätiloissa.