Tapahtumia

Tältä sivulta löydät lippukunnan tulevat tapahtumat sekä ilmoittautumislinkit. Voit myös selata vanhoja tapahtumia!

Partiotaitokisat ovat ryhmän yhteinen hauska retkipäivä, jossa tehdään porukalla erilaisia tehtäviä. Tule ratkaisemaan pulmia, joita Vanha Reissaaja kohtaa Lapin reissullaan! Kisapäivä alkaa aamulla ja kestää pitkälle iltapäivään – varaa siis koko päivä kilpailua varten. Kilpailu järjestään Auranmajalla (Alakyläntie 634).

Tervapartion joulujuhla on vuoden isoin lippukuntatapahtuma, ja se pidetään Hintan seurakuntatalon salissa klo 18-19. Luvassa partiolupauksen antaminen, pientä ohjelmaa, tarjoiluja sekä merkkien ja palkintojen jakamista. Perheet ovat tervetulleita mukaan!

Tervapartio sai lunastettua itselleen peruutuksen vuoksi ylimääräisen leirivuoron seurakunnan leirikeskuksessa Loistossa. Järjestämme Loistossa sudenpentujen yöleirin 17.–18.11. Lisäksi otamme koko viikonlopuksi 17.–19.11. mukaan tarpojia niin paljon kuin mahtuu! Ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi.

Tervapartio sai lunastettua itselleen peruutuksen vuoksi ylimääräisen leirivuoron seurakunnan leirikeskuksessa Loistossa. Järjestämme Loistossa sudenpentujen yöleirin 17.-18.11. Leiri sopii hyvin ensimmäiseksi yöleiriksi sudenpennuille.

Tervetuloa mukaan johtajiston retkelle Satimeen. Sadin on Tervapartion kämppä, joka sijaitsee Sanginjoella. Retkellä tutustutaan toisiimme, herkutellaan ja rentoudutaan. Retki kestää klo 12-16.

Jyrhämä 2.0

07.07.2023

Tervetuloa Jyrhämä 2.0 -kesäleirille! Leiri järjestetään Rokualla 7.-12.7.2023. Leirillä on telttamajoitus. Leiriä ovat yhdessä tekemässä viime kesän Kajo-leiriltä tuttu porukka: Tervapartio, Toimarit, Kiimingin Virkut, Kallin Kanervat, Pohjan Tytöt ja Sissit sekä Pohjolan Tytöt ja Kemin Kotkat. Leirillä pääsemme suurleiritunnelmaan ja rakentamaan...