Tapahtumia

Tältä sivulta löydät lippukunnan tulevat tapahtumat sekä ilmoittautumislinkit. Voit myös selata vanhoja tapahtumia!

Tervapartion kesäleirin ajankohta on vahvistettu! Leireilemme Rokualla 7.--12.7.2023. Sudenpennut osallistuvat leirille viikonlopuksi 7.-9.7., seikkailijat ja tätä vanhemmat leireilevät muutaman päivän pidempään. Mukana leirillä myös Toimarit, Kiimingin Virkut sekä Kallin Kanervat. Lisää tietoa tulossa kevään edetessä.

Tervetuloa kisaamaan yhdessä Elmo Elokiven kanssa. Hän on innokas löytöretkeilijä ja partiolainen. Elmo tykkää seikkailla oli hän sitten suomalaisessa metsässä, maailmalla tai omassa mielikuvitusmaailmassa. Kootkaa kilpailuun mukaan joukkue ja tulkaa mukaan selvittämään, millaisen löytöretken Elmo tällä kertaa tekee.

Olitpa sitten jo vanha konkari tai tuore samoaja, tervetuloa Tervapartion ryhmänohjaajakoulutukseen!

Tervetuloa Loiston leirikeskukseen 17.3-19.3 kahden yön leirille. Tämä leiri on tarkoitettu seikkailijoille ja sitä vanhemmille. Leirillä majoitumme sisätiloissa.

Tervalaakso-leiri on Tervapartion lastensarjojen-teemainen yöleiri sekä päiväleiri Suvelan leirikeskuksessa Kiimingissä. Leirillä leikimme erilaisia leikkejä ja askartelemme yhdessä, ja syömme maittavaa ruokaa. Leirille ei tarvitse etukäteistaitoja, joten leiri sopii hyvin ensikertalaisillekin.

Kreikkalainen Arkhimedes huudahti "heureka!" astuttuaan kylpyyn ja huomattuaan, että veden pinta nousi. Hän ymmärsi yhtäkkiä, että syrjäytetyn veden tilavuus on sama kuin vedenpinnan alla olevan ruumiinosan tilavuus. Sanotaan, että tämän keksittyään hän hyppäsi kylpyammeesta ja juoksi Syrakusan katuja pitkin nopeasti kertomaan, miten kuninkaan...

Hile, puolen Suomen talvijamboree, on Järvi-Suomen, Lapin ja Pohjanmaan Partiolaisten yhteinen talvileiri 14.-18.4.2022. Leiri järjestetään Kemijärven Sarriojärvellä.