Tulevia tapahtumia

Viking 2019 on Pohjanmaan Partiolaisten yhteinen matka Norjaan 26.7.-4.8.2019. Matkan aikana vaelletaan Lofoottien uskomattomissa maisemissa, tutustutaan Norjan kulttuuriin viikinkien jalanjäljissä ja pidetään hauskaa uusien pohjalaisten ja norjalaisten partiokavereiden kanssa.

Kesäkuussa Tervapartio leireilee Rokuan upeissa maisemissa. Kolmiöinen kesäleiri on suunnattu erityisesti sudenpentu- ja seikkailijaikäkausille (7-12 -vuotiaille) ja sopii hyvin ensimmäiseksi pidemmäksi leiriksi. Leirillä puuhataan yhdessä tuttujen ja uusien kavereiden kanssa ja nukutaan teltoissa. Ohjelmaa riittää toki myös vanhemmille...

Tarpojien keväällä suorittama selviytymistarppo huipentuu yhdessä suunniteltuun vaellukseen Rokualla 7.-9.6. Reissulla vaelletaan 19 kilometrin pituinen Keisarinkierros ja testataan retkeilytaitoja käytännössä. Uusia kavereitakin on luvassa, sillä vaellukselle on lähdössä myös ei vielä partiolaisia! Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä...

Kevätjuhla 

15.05.2019

Kevätjuhla järjestetään Hintan seurakuntatalolla. Luvassa ohjelmaa, palkintojen jakoa, tarjoiluja sekä lippukunnan lehden Tervapostin julkistus.

Tervapartion talvipäivä on koko perheelle avoin tapahtuma Hintan seurakuntatalon pihalla. Ohjelmassa makkaranpaistoa, yhdessäoloa sekä lippukunnan perinteinen hiihtokilpailu Hovisuon kentän ympäri. Kaikki osallistujat on perinteisesti palkittu kevätjuhlassa. Mukaan omat sukset, muki, istuinalusta.

TERVAPARTION KEVÄINEN KAHDEN YÖN KEVÄTRETKI: Pekkostania on maailman pienin kuningaskunta, joka sijaitsee itäisen metsävyöhykkeen siimeksessä. Pekkostania on tunnettu taiturimaisista sotureistaan sekä ilmiömäisistä taiteiden harjoittajistaan. Pekkostanian pitkäaikainen hallitsija Pekka Suuri III kutsuu teidät vierailulle valtakuntaansa!

29.9. kokoonnumme entisen Hietasaaren leirikeskuksen pihalle juhlimaan 60 vuotta täyttävää Tervapartiota iltanuotion merkeissä. Koko perheen syksyinen iltanuotio on ollut suosituimpia tapahtumiamme viime vuosina. Luvassa perinteistä iltanuotio-ohjelmaa sekä tietysti nuotioruokaa!

Ensi kesänä järjestetään jälleen Pohjanmaan partiolaisten yhteinen suurtapahtuma, piirileiri. Sudenpennut ovat leirillä 26.-29.7. Seikkailijat ja sitä vanhemmat partiolaiset leireilevät koko viikon 22.-29.7. Leiripaikka on Vattaja Kokkolassa.

Kevätjuhla

31.05.2018

Tervapartion perinteinen kevätjuhla järjestetään HIntan seurakuntatalon salissa torstaina 31.5. klo 18.00. Ohjelmassa esityksiä, palkitsemisia, tarjoiluja ja lippukunnan lehden Tervapostin julkistaminen. Tervetuloa mukaan koko perheellä!

Pohjanmaan partiolaiset järjestää sudenpentu- ja seikkailijaikäisille suunnatun partiotaitokilpailut 19.5.2018. Sudenpentujen pentueet koostuvat 4-8 sudenpennusta (7-9v.) ja seikkailijoiden vartiot 4-6 seikkailijasta (10-13v.). Lisäksi molemmissa sarjoissa pentueen/vartion mukana kulkee saattaja, joka on vähintään 15-vuotias.