Tapahtumia

Tältä sivulta löydät lippukunnan tulevat tapahtumat sekä ilmoittautumislinkit. Voit myös selata vanhoja tapahtumia!

Tervetuloa Loiston leirikeskukseen 17.3-19.3 kahden yön leirille. Tämä leiri on tarkoitettu seikkailijoille ja sitä vanhemmille. Leirillä majoitumme sisätiloissa.

Tervalaakso-leiri on Tervapartion lastensarjojen-teemainen yöleiri sekä päiväleiri Suvelan leirikeskuksessa Kiimingissä. Leirillä leikimme erilaisia leikkejä ja askartelemme yhdessä, ja syömme maittavaa ruokaa. Leirille ei tarvitse etukäteistaitoja, joten leiri sopii hyvin ensikertalaisillekin.

Kreikkalainen Arkhimedes huudahti "heureka!" astuttuaan kylpyyn ja huomattuaan, että veden pinta nousi. Hän ymmärsi yhtäkkiä, että syrjäytetyn veden tilavuus on sama kuin vedenpinnan alla olevan ruumiinosan tilavuus. Sanotaan, että tämän keksittyään hän hyppäsi kylpyammeesta ja juoksi Syrakusan katuja pitkin nopeasti kertomaan, miten kuninkaan...

Hile, puolen Suomen talvijamboree, on Järvi-Suomen, Lapin ja Pohjanmaan Partiolaisten yhteinen talvileiri 14.-18.4.2022. Leiri järjestetään Kemijärven Sarriojärvellä.

Loistava juttu! on Tervapartion yöretki Loisto-leirikeskukseen Haukiputaalle. Leirillä suoritetaan partio-ohjelmaa, ollaan yhdessä ja nautitaan maittavasta ruuasta! Leiriä varten et tarvitse mitään etukäteistaitoja, joten reissu sopii hyvin vaikka ensimmäiseksi leiriksi. Lataa leirikirje sivun alareunan painikkeesta ja ilmoittaudu...

Retki Mikä-Mikä-Maahan on Tervapartion Disney-teemainen yöretki Suvelan leirikeskukseen Kiiminkiin. Leirillä suoritetaan partio-ohjelmaa, ollaan yhdessä ja nautitaan maittavasta ruuasta! Leiriä varten et tarvitse mitään etukäteistaitoja, joten reissu sopii hyvin vaikka ensimmäiseksi leiriksi.