Tapahtumia

Tältä sivulta löydät lippukunnan tulevat tapahtumat sekä ilmoittautumislinkit. Voit myös selata vanhoja tapahtumia!

Ryhmänohjaajakoulutuksen toinen osa on tarkoitettu samoajille, jotka osallistuivat syksyllä koulutuksen ensimmäiseen osaan. Lisätietoa luvassa!

Maanantaina 9.3. klo 17:30-19:00 järjestetään Tervapartion perinteinen hiihtokilpailu/talvipäivä. Tapahtuma järjestetään Hintan seurakuntatalon pihalla ja on avoin koko perheelle. Luvassa on muun muassa yhdessäoloa, makkaranpaistoa, sekä perinteinen tervapartion hiitomestaruus Hovisuon kentän ympäri. Osallistujat on perinteisesti palkittu...

Lähde mukaan tarpojien, samoajien ja vaeltajien yhteiselle retkelle Juuman leirikeskukseen! Luvassa rentoa partiotekemistä, hengailua ja hauskanpitoa. Tällä kertaa lippukunnan nuorimmat eivät rajoita menoa, vaan voimme toteuttaa ohjelmaa isompien ehdoilla. Ilmoittautuminen viereisen painikkeen kautta.

Marraskuun lopussa lippukuntamme tarpojilla on mahdollisuus lähteä tutustumaan pääkaupunkiin viikonlopuksi. Matka Helsinkiin on samalla MAJAKKA eli suorittamamme luovuustarppo-merkin päätös. Helsingissä majoitumme lippukunnanjohtajan ja varajohtajan asunnossa.

Viking 2019 on Pohjanmaan Partiolaisten yhteinen matka Norjaan 26.7.-4.8.2019. Matkan aikana vaelletaan Lofoottien uskomattomissa maisemissa, tutustutaan Norjan kulttuuriin viikinkien jalanjäljissä ja pidetään hauskaa uusien pohjalaisten ja norjalaisten partiokavereiden kanssa.

Kesäkuussa Tervapartio leireilee Rokuan upeissa maisemissa. Kolmiöinen kesäleiri on suunnattu erityisesti sudenpentu- ja seikkailijaikäkausille (7-12 -vuotiaille) ja sopii hyvin ensimmäiseksi pidemmäksi leiriksi. Leirillä puuhataan yhdessä tuttujen ja uusien kavereiden kanssa ja nukutaan teltoissa. Ohjelmaa riittää toki myös vanhemmille...

Tarpojien keväällä suorittama selviytymistarppo huipentuu yhdessä suunniteltuun vaellukseen Rokualla 7.-9.6. Reissulla vaelletaan 19 kilometrin pituinen Keisarinkierros ja testataan retkeilytaitoja käytännössä. Uusia kavereitakin on luvassa, sillä vaellukselle on lähdössä myös ei vielä partiolaisia! Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä...

Kevätjuhla 

15.05.2019

Kevätjuhla järjestetään Hintan seurakuntatalolla. Luvassa ohjelmaa, palkintojen jakoa, tarjoiluja sekä lippukunnan lehden Tervapostin julkistus.

Tervapartion talvipäivä on koko perheelle avoin tapahtuma Hintan seurakuntatalon pihalla. Ohjelmassa makkaranpaistoa, yhdessäoloa sekä lippukunnan perinteinen hiihtokilpailu Hovisuon kentän ympäri. Kaikki osallistujat on perinteisesti palkittu kevätjuhlassa. Mukaan omat sukset, muki, istuinalusta.