Tervapartio

Tervapartio on vuonna 1958 perustettu Oulussa, Hintan alueella toimiva keskikokoinen sekalippukunta. Tällä hetkellä lippukunnan johtajana toimii Viivi Huttunen.

Tilat

Tervapartiolla on käytössään Hintan seurakuntatalon kellarissa kaksi koloa, joissa kokoukset järjestetään. Lisäksi Tervapartio omistaa Sanginjoen varressa sijaitsevan Satimen kämpän.              Pieni, mutta viihtyisä kämppä on puulämmitteinen, eikä siellä ole juoksevaa vettä tai sähköä. Tällä hetkellä kämppä on käyttökiellossa ja remontin alla. Toivon mukaan se saadaan pian kunnostettua takaisin aktiiviseen käyttöön. 

Tervaposti

Lippukunnan oma lehti Tervaposti on ilmestynyt vuosikymmenien ajan vaihtelevasti. Parhaimmillaan lehteä on julkaistu lähes kymmenen kertaa vuodessa. Välillä lehden toiminta hiipui lähes olemattomiin, mutta nyt toiminta on vakiintunut ja lehteä pyritään julkaisemaan vähintään kaksi kertaa vuodessa joulu- ja kevätjuhlan yhteydessä. Lehden toimitus on aina avoin vastaanottamaan tervapartiolaisten piirroksia, haastatteluja sekä muita kirjoituksia. Jos lehteen kirjoittaminen kiinnostaa kannattaa olla yhteydessä omaan johtajaan.