Tempus piirileiri

22.07.2018

Ensi kesänä järjestetään jälleen Pohjanmaan partiolaisten yhteinen suurtapahtuma, piirileiri. Sudenpennut ovat leirillä 26.-29.7. Seikkailijat ja sitä vanhemmat partiolaiset leireilevät koko viikon 22.-29.7. Leiripaikka on Vattaja Kokkolassa.

Luvassa aikamoista menoa, kun Pohjanmaan Partiolaisten Tempus18-piirileirille kokoontuu partiolaisia sudenpennuista aikuisiin!

Myötäpäivien aikaan tulevaisuutta ennustava kristallipallo rikkoutui ja Pohjanmaan alueella alkoi esiintyä outoja aikailmiöitä aika-avaruusrepeämän takia. Tämän myötä piirileirillä voi kokea ainakin esihistoriallisen ajan, antiikin ajan ja jopa tulevaisuuden. Repeämän korjaaminen ja Pohjanmaan palauttaminen takaisin nykyaikaan voi olla mahdollista, vain jos iso joukko leiriläisiä auttaa siinä.

Tempuksella ohjelmaa on kaikille ikäkausille. Myös sisut, ei-vielä-partiolaiset, kansainväliset vieraat ja muiden partiopiirien jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan piirileirille. Piirileirillä on myös perheleiri.

Leiriläisen koti leirillä on leirilippukunta. Leirilippukunnan koko on noin 50-100 leiriläistä. Vanhemmat leiriläiset pääsevät myös osallistumaan leirillä haikille, eli vaellukselle. Ilmoittautuminen on jo alkanut. Älä siis jää odottamaan turhia vaan ilmoittaudu nyt! 

Lisätietoa leiristä ja ilmoittautumisohjeet osoitteessa tempus18.fi