Johtajat Satimessa 7.10.

07.10.2023

Tervetuloa mukaan johtajiston retkelle Satimeen. Sadin on Tervapartion kämppä, joka sijaitsee Sanginjoella. Retkellä tutustutaan toisiimme, herkutellaan ja rentoudutaan. Retki kestää klo 12-16.

Retkelle ovat tervetulleita ROK-kurssille osallistuvat samoajat ja kaikki yli 16-vuotiaat tervapartiolaiset riippumatta siitä, mitä tällä hetkellä teet partiossa. Retki on maksuton.

Retken ohjelma valmistellaan yhdessä siten, että jokaisen ikäkauden johtajat vastaavat puolituntisesta. Retken tavoitteena on hauskanpidon lomassa tutustua ryhmään, joten esimerkiksi haasteet, pelit tai kilpailut voivat olla sopivaa ohjelmaa. Ilmoittakaa Viiville, minkälaista ohjelmaa olette tekemässä! Jos ikäkaudesta kukaan ei pääse osallistumaan retkelle, luvassa on vaihtoehtoista ohjelmaa.

Kämpälle kuljetaan omin ja kimppakyydein. Ajo-ohje: Sanginjoentietä ajetaan n. 20 kilometriä, jonka jälkeen käännytään Kyhäläntielle , Miehonseläntielle ja lopuksi Korpikoskentielle. Aja Kokkopartion kämpän ohi, seuraava mökki on Tervapartion. Usein tie on huonokuntoinen, varaudu jättämään auto kauemmas, esim. tien varrella olevalle sahalle.

Satimeen on halutessaan mahdollista jäädä myös yksi pe-la tai la-su. Ilmoitelkaa Viiville, jos haluatte yöpyä! 

Ilmoittaudu retkellä 5.10. mennessä yllä olevan painikkeen kautta. 

Varusteet:

Säänkestävä vaatetus

Istuinalusta

Ruokailuvälineet, halutessasi teleskooppimakkaratikku

Muistiinpanovälineet

Partiohuivi (jos on)

Aikataulu

12–13 lounasta nuotiolla

13.00 akeloiden ohjelma

13.30 sampojen ohjelma

14.00 tarpojajohtajien ohjelma

14.30 samoajajohtajien ohjelma

15.00 yhteistä ohjelmaa by Viivi

15.30 aikaa jutella, ideoida, nauttia luonnosta

16.00 retki päättyy, kotia kohti