Kajo - Finnjamboree 2022

15.07.2022

VUODEN 2022 PARAS PARTIOKOKEMUS LÄHESTYY!

Kajo on Suomen Partiolaisten järjestämä kansallinen partioleiri, joka toivottaa tervetulleeksi kaikki Suomen partiolaiset sekä myös kansainväliset vieraat ja ei-vielä-partiolaiset! Kajolle kerääntyy siis yhteen tuhansittain partiolaisia ympäri Suomen. Finnjamboree-leirejä järjestetään kuuden vuoden välein ja Kajon edeltäjälle, Roihulle, osallistui yli 17 000 henkilöä! Ensi kesänä on siis mahdollisuus olla mukana osana unohtumatonta partioelämystä ja luoda muistoja loppuelämäksi.

Kajo järjestetään Evon leirialueella, lähellä Hämeenlinnaa. Partiolaiset majoittuvat yhdessä lippukuntansa kanssa leirilippukunnissa. Leirille lähdetään perjantaina 15.7. ja kotiin palataan lauantaina 23.7. Viikkoon mahtuu niin ohjelmalaaksoja, kahviloita, uusia kavereita kuin massiiviset avajaiset sekä päättäjäiset, joissa koko leiri kokoontuu yhteen nauttimaan kesäillasta. Meidän lippukunnastamme osallistumaan pääsevät kaikki tarpojiin ensi syksynä siirtyvät ja sitä vanhemmat. Tervapartio järjestää ja kustantaa kuljetuksen leirille.

Kajolle ilmoittaudutaan Kuksassa 1.12.2021-2.2.2022 välisenä aikana. Leirin osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä! Leiri maksaa 250 euroa kokoaikaisilta osallistujilta. Leirimaksu kattaa mm. ohjelman, ruuan, infrastruktuurin kuten suihkut, saunat ja huussit sekä leirisairaalan, ensiavun ja palokunnan. Leirimaksuun voi hakea stipendiä ilmoittautumisen yhteydessä taloudellisin ja sosiaalisin perustein joko koko leirimaksuun tai vain osaan. Lippukunta avustaa jäsentensä leirimatkaa kustantamalla matkat Evolle ja takaisin.

Nähdään Kajolla ensi kesänä! Kysymysten suhteen voit olla yhteydessä sähköpostitse tervapartio@gmail.com

Lisää tietoa ja ilmoittautumisohjeet löydät Kajon verkkosivuilta https://kajo2022.fi/