Löytöretki - sudenpentu- ja seikkailijakilpailut

13.05.2023

Tervetuloa kisaamaan yhdessä Elmo Elokiven kanssa. Hän on innokas löytöretkeilijä ja partiolainen. Elmo tykkää seikkailla oli hän sitten suomalaisessa metsässä, maailmalla tai omassa mielikuvitusmaailmassa. Kootkaa kilpailuun mukaan joukkue ja tulkaa mukaan selvittämään, millaisen löytöretken Elmo tällä kertaa tekee.

Partiotaitokisat ovat ryhmän yhteinen hauska retkipäivä, jossa tehdään porukalla erilaisia tehtäviä. Lähde rohkeasti mukaan! Kisapäivä alkaa aamulla ja kestävät pitkälle iltapäivään – tätä varten kannattaa siis varata koko päivä. Kilpailu järjestään Auranmajalla (Alakyläntie 634).

Sarjat
Sudenpentujen sarja:
Kilpailupentueen koko on 4–8 sudenpentua iältään 7–10 vuotta.
Seikkailijoiden sarja: Kilpailuvartion koko on 4–6 seikkailijaa iältään 10–13 vuotta.Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Vartion kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2023 jäsenmaksu maksettuna.

Tervapartion ryhmät muodostavat kukin oman kisavartionsa. Jos ilmoittautuneita on niin paljon, etteivät kaikki ryhmäläiset mahdu samaan kisavartioon, Tervapartion johtajat järjestelevät ryhmien kokoonpanon niin, että kaikki pääsevät mukaan.

Saattaja
Jokaisen ryhmän mukana kulkee vähintään 16-vuotias saattaja koko kilpailun ajan. Saattaja ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta tai Suomen Partiolaisten jäsenmaksua maksettuna. Huoltaja: ilmoitathan meille, jos sinulle on mahdollisuus tulla auttamaan meitä kisapäivänä joko saattajana tai kisarastilla!

Osallistumismaksu
Kisapäivä on osallistujille ilmainen, lippukunta maksaa vartion osallistumismaksun.


Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan 8.4. mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksa-jäsenrekisterin kautta seuraavalla ilmoittautumislomakkeella: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=59550 . Linkki löytyy myös lippukuntamme nettisivuilta osoitteesta tervapartio@gmail.com.

Tapahtumassa valokuvataan ja kuvataan videoita. Valokuvia ja videomateriaalia voidaan käyttää partion viestinnässä ja markkinoinnissa sekä ulkopuolisen median partiota koskevissa jutuissa.

Kuvat tallennetaan partion kuva-arkistoon. Mikäli et halua esiintyä julkaistavissa kuvissa, olethan yhteydessä asiasta ryhmänjohtajaan ilmoittautuessasi tapahtumaan.