Matka menneeseen

30.09.2023

Tervapartion syysleiri Kierikissä 30.9.–1.10.2023

Tervapartion syysleiri järjestetään Kierikkikeskuksessa. Leiri jakautuu kahteen osaan: sudenpennut osallistuvat 30.9. päiväleirille, seikkailijat ja sitä vanhemmat halutessaan yön yli koko leirin ajaksi. Leiri sopii hyvin ensimmäiseksi leiriksi sudenpennuille ja seikkailijoille. Leirillä tutustutaan kivikauden elämään, opetellaan partiotaitoja ja pidetään hauskaa yhdessä!

Hinta: Leirimaksu la-su 35€, lauantain päiväleiri 25€, maksuohjeet toimitetaan sähköpostitse ilmoittautuneille

Leiripaikka: Kierikkikeskus, Pahkalantie 447, Oulu (Yli-Ii)

Kyydit: Tervapartio järjestää bussikyydin lauantaiaamuna Hintan seurakuntatalolta klo 8.30. Paluubussi lähtee Kierikkikeskuksesta Yli-Iistä lauantai-iltana klo 19 ja sunnuntaina klo 13.

Yöpyminen: Kivikauden majoitteissa ja teltoissa, joissa ei ole lämmitystä. Lämmin talvimakuupussi vaaditaan molempiin.

Puhelimet: Ei käytetä puhelimia leirillä, pidäthän mahdollisen älylaitteesi poissa näkyviltä :)

Allergiat ja muut terveystiedot: erityisruokavaliot ilmoitetaan ilmoittautumislomakkeella. Lomakkeen kohtaan "lisätietoja" voi ilmoittaa muista asioista, jotka johtajien on hyvä tietää matkaan lähdettäessä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 15.9. mennessä yllä olevan painikkeen kautta. Toinen leirikirje varustelistoineen ja tarkempine ohjeineen toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse.

Ennen ilmoittautumista tulee huoltajan luoda itselleen tunnus Kuksa-jäsenrekisteriin ja asiointipalveluun, mikäli sitä ei vielä löydy. Jäsenrekisterinhoitaja Tiina Välimaa vastaa Kuksan käyttöä koskeviin kysymyksiin sähköpostitse (tiin.123@hotmail.com). Jos käytät Kuksaa ensimmäistä kertaa, ei kannata jättää ilmoittautumista viimeiseen iltaan :)

Tiedustelut

tervapartio@gmail.com

Leirinjohtaja Viivi Huttunen, viivi.hut@gmail.com, 0440242970