Myötäpäivät 2020

12.06.2020

Ensi kesän paras partiotapahtuma lähestyy! Kesäkuussa 2020 Oulu täyttyy partiolaisista - sinut on kutsuttu mukaan. Myötäpäivät on Pohjanmaan Partiolaisten kaupunkitapahtuma, joka järjestetään vuonna 2020 Oulussa! Tutustumme koko piirin partiolaisten kanssa Ouluun 12.-14.6.2020 kaupunkitapahtumassa, jossa liikutaan ympäristön, luonnon, kestävän taiteen ja kulttuurin, kestävien ihmissuhteiden ja hyvinvoinnin sekä kestävän teknologian ja yrityskehityksen teemojen ympärillä.

Myötäpäivillä on luvassa toiminnallista ja hauskaa ohjelmaa kaikille ikäkausille perjantaista sunnuntaihin. Ohjelmaa on tarjolla yhdessä koko osallistujajoukolla yhdessä, erikseen ikäkausittain ja omissa ryhmissä. Lähdemme Tervapartion kanssa isolla porukalla tapahtumaan, ilmoittaudu ajoissa mukaan!

  • Aikuinen, lähde mukaan vuoden parhaaseen tapahtumaan! Voit ilmoittautua Myötäpäiville, vaikka et olisi partion jäsen. Tapahtumassa pääset liikkumaan ohjelmassa lasten kanssa ja nauttimaan hauskasta viikonlopusta.

  • Tapahtumaan voi anoa osallistumismaksustipendiä ilmoittautumisen yhteydessä, ohjeet tapahtuman nettisivuilla.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittaudutaan 1.11. - 29.2. välisenä aikana PartioID:llä Kuksa-jäsenrekisterin kautta. Jälki-ilmoittautumisaikaa ei ole. Ilmoittautumislinkki ja ilmoittautumisohjeet löytyvät Myötäpäivien nettisivuilta osoitteesta www.myotapaivat.fi/ilmoittautuminen. Aikainen lintu -ilmoittautuminen alennetulla osallistumismaksulla (65 euroa) on auki 19.1.2020 asti. Normaalihintainen (80 euroa) ilmoittautuminen on auki 20.1.-29.2.2020. Ilmoittautumisen voi perua ilmoittautumisajan loppuun asti.

Kysymyksiä? Ole yhteydessä Viivi Huttuseen viivi.hut@gmail.com