Tervapartion päiväleiri

05.06.2023

Tervapartion päiväleiri 5.-9.6.2023

Tervetuloa mukaan Tervapartion päiväleirille! Leiri tarjoaa partioaiheista ohjelmaa n. 7-10 -vuotiaille Tervapartion jäsenille ja myös uusille harrastuksen kokeilijoille. Jos kaverisi on kiinnostunut partioharrastuksesta, voit pyytää hänet mukaan!

Leiriläisiä odottaa monipuolinen leirikokemus Hintan seurakuntatalon ympäristössä. Viikon aikana pääsemme testailemaan ja harjoittelemaan haastavampia partiotaitoja, muun muassa ruuanlaittoa, kädentaitoja, majoitteiden käyttöä sekä nuotion käyttöä. Tämä kaikki tietysti osaavien ohjaajien opastuksella ja rennolla ja seikkailullisella otteella! Leirille osallistuminen ei vaadi ennakkotaitoja ja tarjoaa hyvän leiritaitopohjan tulevia retkiä varten. Leiripäivän aikana syömme lounaan sekä välipalan.

Leiripäivät alkavat klo 9.00 Hintan seurakuntatalolla ja päättyvät klo 15, pois lukien perjantai, jolloin lopetamme jo kello 13. Pääosin vietämme leiripäivät ulkosalla, mutta huonon sään sattuessa meillä on käytössämme myös sisätilat. Keskiviikkona suunnitelmissa on tehdä sään salliessa päiväretki Parkkisenkankaan uimarannalle tai Pakkalanrannan nuotiopaikalle. Molempiin kävelee noin 20 minuuttia Hintan seurakuntatalolta. Retkestä tiedotamme vielä tarkemmin leiriviikon alussa. 

Ilmoittautuminen: Voit ilmoittautua 4.6. asti lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen tervapartio@gmail.com. Kerro viestissä lapsen nimi, syntymävuosi, ja mahdollinen erityisruokavalio sekä huoltajan nimi ja yhteystiedot. Samasta sähköpostiosoitteesta voit myös kysellä lisätietoja leiristä.

Leirille mahtuu mukaan 20 ensimmäistä ilmoittautujaa. Leirin hinta 85 € sisältää ohjelman sekä lämpimän ruuan ja välipalan päivittäin.