Vanha Reissaaja: sudenpentu- ja seikkailijakisat

18.05.2024


Partiotaitokisat ovat ryhmän yhteinen hauska retkipäivä, jossa tehdään porukalla erilaisia tehtäviä. Tule ratkaisemaan pulmia, joita Vanha Reissaaja kohtaa Lapin reissullaan! Kisapäivä alkaa aamulla ja kestää pitkälle iltapäivään – varaa siis koko päivä kilpailua varten. Kilpailu järjestään Auranmajalla (Alakyläntie 634).

Sudenpentujen sarja: 4–8 sudenpentua iältään 7–10 vuotta. Kilpailureitin pituus on noin 3.5 km

Seikkailijoiden sarja: 4–6 seikkailijaa iältään 10–13 vuotta. Kilpailureitin pituus on noin 4 km.

Perhepartio: Kisaajan alaikäraja on 4 vuotta, sitä nuoremmat voivat olla mukana, jos vanhempi on kisaryhmässä mukana. Ryhmän koko on 4–8 henkeä. Aikuiset lasketaan ryhmän vahvuuteen, mutta alle 4-vuotiaita ei. Ryhmässä tulee olla aikuisia saman verran kuin kisaavia lapsia. Perhepartiosarjassa aikuiset osallistuvat tehtävien tekoon eli eivät toimi vain saattajina. Perhepartiolaisilla on 5 rastia ja hintaan kuuluu lounas. Perhepartiosarjassa ei tuloksia arvostella.

Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Vartion kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2024 jäsenmaksu maksettuna. Jokainen kisaaja ilmoittautuu erikseen.

Saattaja: Pentueella/joukkueella on mukana vähintään 16-vuotias saattaja, joka kulkee ryhmän mukana koko kilpailun ajan. Saattaja ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta tai Suomen Partiolaisten jäsenmaksua maksettuna. Huoltaja: voisitko toimia kisapäivänä ryhmän saattajana? Tervapartio järjestää kisoihin yhden rastin, joten osa johtajistamme on kiinni rastilla päivän ajan. Osallistumalla mahdollistat useiden lasten kisapäivän. Ilmoita halukkuudestasi ilmoittautumislomakkeella.

Osallistumismaksu: Tervapartio kustantaa harrastajien kisamaksun, joten kisapäivä on osallistujalle ilmainen! Muistathan silti ilmoittautua mukaan.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu kilpailuun 18.4. mennessä alla olevan painikkeen kautta. Muodostamme ilmoittautuneista sopivia kisavartioita. Ensisijaisesti kisavartiot noudattavat Tervapartion viikkotoimintaryhmiä, mutta tarvittaessa myös yhdistelemme kisavartion eri ryhmien jäsenistä. Kaveritoiveen voit halutessasi jättää ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kohtaan. Lähetämme tarkemmat ohjeet varusteista ja aikatauluista ilmoittautuneille.