Ystävyysleiri sudenpennuille

18.01.2023

Tervapartion Ystävyysteemainen yhden yön talvileiri sudenpennuille

Leiri pidetään Toivolassa, Kiimingin Alakylän nuorisoseuran talolla. Leirillä harjoittelemme partiotaitoja ja askartelemme, syömme hyvää ruokaa ja vietetään aikaa ystävien kanssa. Leiri sopii hyvin ensikertalaisellekin, riittää kun uskallat lähteä mukaan! Leirillä voi ulkona vierailla myös karvakamuja eli koiria, jotka ovat hyvin kilttejä, mutta kerrothan asiasta lapsellesi, ettei tämä tule yllätyksenä. Tutustumme siis koiriin ystävinä, niiden hoitoon ja koiria saa silittää halutessaan. Koirat vierailevat vain ulkotiloissa. Ilmoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja kentässä, jos lapsella on allergia tai muuta huomioitavia toiveita koiravieraiden suhteen.

Lähtö ja paluu leiripaikalle

Leiri on vain sudenpennuille eli 7-9 -vuotiaille. Isommat partiolaiset ja aikuiset toimivat leiriläisten ohjaajina.

Leiripaikalle (Venekoskentie 14, 90910 Oulu, kololta matkaa 18 km, noin 20 minuuttia) saavutaan omin kyydein tai kimppakyydein perjantaina 10.2.2023 klo 17-18. Lapset voi hakea pois leiriltä lauantaina klo noin 14.30-15. Kyselkää rohkeasti kimppakyytejä.

Ilmoittautuminen

Linkki ilmoittautumiseenAlaikäisen partiolaisen ilmoittaa huoltaja, joten otathan Kuksan asiointitunnuksesi käyttöön ajoissa ennen ilmoittautumista!

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 1.2.2023. Leirillä on tilaa kaikille Tervapartion sudenpennuille, maksimissaan 36 lasta. Isompia ja aikuisia on koko leirin ajan paikalla vähintään 10.

Yöpyminen

Nukumme salin lattialla. Saliin on mahdollista pystyttää myös teltta: mikäli kotoa löytyy ilman kiiloja pystyssä pysyvä kupoliteltta, voit ottaa sen mukaan! Näin saamme harjoitusta teltan kokoamiseen ja siellä nukkumiseen. Mukaan siis makuualusta ja makuupussi ja tarvittaessa tyyny. Oma unikaveri myös mukaan. Kerrothan ilmoittautumisen lisätietokentässä tai muuten johtajille, mikäli lapsellasi on jotain erityistarpeita leirillä: esim. yökastelua, ensimmäinen yö poissa kotoa, nepsy-piirteitä, hammasraudat, koirapelko yms., näin saadaan kaikille onnistunut yöleiri. Toki leiriltä pääsee myös pois vaikka kesken yön huonon tilanteen sattuessa. Leirillä ei ole suihkumahdollisuutta.

Leirin hinta

Leirin hinta on sudenpennuille 15 euroa sisältää majoituksen, ruuat, ohjelman. Maksuohjeet toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse lähempänä leiriä. Jos maksu tuottaa vaikeuksia, ota yhteyttä leirin johtajaan.

Lääkkeet

Leiriläisellä tulee olla henkilökohtaiset lääkkeet ohjeineen mukana. Leirijohdolle tulee antaa lista lääkkeistä, mihin tarkoitukseen, milloin ja kuinka paljon niitä otetaan. Tarvittaessa lääkkeet voi luovuttaa leirijohdolle säilytettäväksi.

Puhelimet

Lapsi ei tarvitse puhelinta leirillä, eikä partiovakuutus korvaa hajonneita laitteita. Toivommekin, että omat kännykät jätetään kotiin. Tarvittaessa leiriläiseen saa yhteyden leirin aikana leirinjohtajan välityksellä.

Ennakkohuolto

Omat tavarat olisi hyvä nimikoida. Lapsi pakkaa omat varusteet rinkkaan, isoon reppuun tai kassiin, jotta kaikki omat tavarat pysyvät tallella. Varustelista kirjeen lopussa.

Osallistumisoikeus

Suomen Partion jäsenmaksun maksaneilla tervapartiolaisilla, sopimuksen mukaan vanhempi voi tulla leirille vapaaehtoistehtäviin.

Tiedustelut

Leirin johtaja Tanja Jämsä (0500680331, tanja.jamsa@dnainternet.net)

Mukavaa vapaailtaa vanhemmille! Nauttikaa tekin tulevasta ystävänpäivästä vähän etukäteen!


Varusteet

• partiohuivi (jos on)

• makuupussin lisäksi makuualusta ja teltta halutessasi

• yöasu ja unilelu, tyyny. Tarvittaessa korvatulpat yöksi

• hammasharja ja -tahna, muut tarvitsemasi hygieniavälineet

• henkilökohtaiset lääkkeet

• säänmukaiset ulkoiluvaatteet, vaihtovaatteet, sisävaatteet, hyvät kengät

• tasku- tai otsalamppu

• Max 200 g omia herkkuja (karkki, sipsi) elokuvailtaa varten ja 0,5 litraa juomaa